Incompany en Spreker – Bespreek het met zorg

Nienke als Spreker of Docent

Let's talk about sex!

Moeiteloos over seks praten met cliënten

Er rust helaas nog een groot taboe op het bespreekbaar maken van seksuele vraagstukken binnen de zorg. Een gemiste kans als je het mij vraagt. Juist als zorgprofessional kun je namelijk van grote meerwaarde zijn.

Willen jullie als zorginstelling, patiëntenorganisatie of bedrijf meer weten over de bespreekbaarheid van seks binnen de zorg?

Het taboe doorbreken

Chronisch ziek of een lichamelijke beperking geeft nu eenmaal veranderingen op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Helaas gaat de aandacht in het medische circuit nog steeds vooral uit naar lichamelijke en psychische ongemakken. Het is daarom de hoogste tijd om het taboe rondom seks voor cliënten te doorbreken! En te zorgen voor de positieve beleving van seks voor mensen met een chronische ziekte of beperking.

Let's talk about sex!

Voor meerdere bedrijven en instellingen heb ik al een mooie en unieke lezing mogen houden, met als titel ‘Let’s talk about sex!’ Tijdens deze leuke lezing verklap ik de ‘spelregels’ hoe je moeiteloos en zonder gêne het onderwerp intimiteit en seksualiteit bespreekbaar maakt met cliënten. Ook de invloed van een ziekte op de seksuele beleving passeert de revue.

Lekker praktisch

Uiteraard geef ik heel veel praktische tips en handvatten, ook over het adequaat en gericht doorverwijzen van cliënten. Deze leerzame lezing maak ik uiteraard op maat, met de onderwerpen of desbetreffende aandoening of beperking die voor jullie instelling, patiëntenorganisatie of organisatie relevant is!

Samen aan de slag?

Effectief werken aan specifieke leerwensen en leerdoelen? De kennis en competenties van meerdere collega’s tegelijk naar een hoger niveau tillen? Een impactvol trainingsprogramma in jullie organisatie? Ik kom graag naar jullie toe.

Meer weten? Bel of mail me gerust voor meer informatie!
Nienke Dekkinga, tel. 06-53640841, info@bespreekhetmetzorg.nl

Vraag een offerte aan

Bekend van onder andere:

Over Nienke

Met meer dan 20 jaar ervaring in de fysiotherapie heeft Nienke in 2015 het roer omgegooid.
Met een afgeronde studie als Consulent Seksuele Gezondheid zet zij zich nu in om het taboe dat er rust op het bespreekbaar maken van intimiteit en seksualiteit in de zorg te doorbreken.

Laten we samen het taboe doorbreken dat er rust op seksuele problemen.

Wil je meer weten over Nienke? Lees hier verder

Heb je een vraag of opmerking?

Bespreek het met zorg draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders