Tarieven – Bespreek het met zorg

Werken met Nienke

Tarieven en vergoedingen

Deskundige hulp door een ervaren therapeut:

  • Praktisch ingesteld
  • Geen verwijzing nodig
  • Kortdurende therapie
  • Kosten kunnen mogelijk deels vergoed worden door de zorgverzekeraar

Na afloop van de therapie:

  • Weet jij wat wel en niet werkbaar is voor jou. Hierdoor ervaar je dat jij wél invloed hebt op jouw leven.
  • Heb jij vaardigheden ontwikkeld om flexibeler om te gaan met de intense emoties en obstakels die gepaard gaan bij een oncologisch traject.
  • Heb jij de strijd met je worstelingen gestaakt.
  • Ben jij tot acceptatie gekomen en hebt een positief zelfbeeld ontwikkeld.
  • Heb jij ontdekt wat er echt toe doet in jouw leven.
  • En zet jij actief stappen om jouw leven te leven zoals jij wilt.

Kwaliteit

Uiteraard staat kwaliteit voorop voor mij. Ik begrijp dat deskundigheid en kwaliteit belangrijke aspecten zijn bij het maken van een keuze voor een zorgprofessional.

Om de kwaliteit voor jou als cliënt te waarborgen, ben ik aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Deze registratie vereist voortdurende bij- en nascholing, en ik blijf reflecteren op mijn eigen handelen door middel van intervisie en/of supervisie. Elke 3 jaar vindt er een visitatie plaats om ervoor te zorgen dat mijn zorgkwaliteit voortdurend in ontwikkeling blijft.

Tarieven:

De duur van een traject verschilt per persoon. Maar om je een idee te geven, meestal zijn 6 tot 8 sessies voldoende.
Intake en sessies duren in de regel circa 45 tot max 60 minuten en de investering is 85 euro.
Gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten, dit kan in mijn praktijk in Hilversum of via (video)bellen.

Over psychosociale therapie wordt geen BTW gerekend.

Vergoeding zorgverzekeraar

Sessies kunnen deels vergoed worden wanneer je aanvullend verzekerd bent. Dit gaat niet af van je eigen risico en er is geen verwijsbrief nodig. Om te zien of je hiervoor in aanmerking komt check je het overzicht van aangesloten zorgverzekeraars op de website van het NFG: hiervoor klik je op: NFG Vergoedingenoverzicht 2024 of bezoek www.zorgwijzer.nl. 

Annuleren: afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Dit kun je telefonisch doen of per e-mail. Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden gewijzigd of geannuleerd, worden deels in rekening gebracht. Ik hanteer een wegblijftarief van 50%. Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

ACT in het kort:

ACT hexaflex

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een vorm van psychotherapie die zich richt op het bevorderen van psychologische flexibiliteit. Het moedigt je aan om je emoties en gedachten te accepteren terwijl je je committeert aan gedrag dat in lijn is met je waarden. Door mindfulness en bewustzijn te bevorderen, helpt ACT je om werkbare copingstrategieën te ontwikkelen en stelt het je in staat om een bevredigender leven te leiden.

Tijdens de sessie maak ik gebruik  van verschillende ACT-technieken, zoals defusie, acceptatie, verheldering van waarden, toegewijde actie en zelf-als-context, om je te ondersteunen bij het overwinnen van uitdagingen en het bereiken van jouw doelen. 

Bespreek het met zorg draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders