Traject – Bespreek het met zorg

Herken je dit?

-Je staat ‘s ochtends in de keuken bammetjes te smeren voor je kinderen. Op de achtergrond hoor je ze luid kibbelen met elkaar, en dan komt de jongste voor de zoveelste keer dreinen dat hij een koekje wil. Je hebt het helemaal gehad en schreeuwt: “NEE, JE KRIJGT GEEN KOEKJE!”

Je schrikt van jezelf en vraagt je af: “Wat voor moeder ben ik die naar haar kinderen schreeuwt?” Zal ik ooit weer die leuke moeder worden die ik was voor de kanker?”

-Je staat voor de spiegel, en wat je ziet brengt stilletjes tranen in je ogen. Ja, je bent dankbaar dat je nog leeft, maar zoals je er nu uitziet daar word je gewoon niet blij van; sterker nog, je herkent jezelf niet meer. En dan kan je partner nog zo vaak zeggen: “Schat, ik vind je prachtig,” maar diep van binnen vind je dat moeilijk te geloven. En je vraagt je af: zal onze intieme relatie ooit weer worden zoals het was? Zal ik ooit weer zorgeloos kunnen genieten van ons liefdesspel?

– Je slaapt al maanden slecht, je gedachten blijven maar malen. Wat als… de kanker terugkomt? Wat als… je nooit meer normaal kan nadenken? Wat als… die verlammende vermoeidheid blijft? Wat als… je partner er klaar mee is en je verlaat? Al dat piekeren, om gek van te worden.

– Je komt op je werk aan, je collega’s vragen belangstellend hoe het gaat. Je antwoord: “Het gaat fantastisch, blij dat ik weer mag werken.” Je begint aan je taken, maar al na één uur merk je dat je niet meer goed kan focussen, al die achtergrondgeluiden om gek van te worden. Je leest nu al voor de derde keer dezelfde tekst door en nog steeds dringt het niet tot je door wat er staat.

Het huilen staat je nader dan het lachen; al die prikkels putten je uit, en dan is de dag nog maar net begonnen. Je vraagt je af: “Hoe kan het dat ik nu nog niet eens de helft kan van wat ik voorheen kon?” De angst slaat je om het hart. Zal het ooit weer normaal worden?

Hoe zou het voor je zijn als

 • Je weer lol hebt met de kinderen tijdens het ontbijt.
 • Je weer blij van jezelf wordt als je in de spiegel kijkt, en als klap op de vuurpijl de romantiek weer terug is in de slaapkamer.
 • Je de nachten weer goed doorkomt zonder dat je oeverloos ligt te malen. Er is eindelijk weer rust in je hoofd.
 • Je op je werk beter kan omgaan met alle prikkels zodat jij met aandacht jouw taken weer kan uitvoeren.

Herkenbaar?

En voel je dat het nu echt de tijd is om samen aan jouw herstel te werken?

Dan is het halfjaar traject Je leven weer op de rit na kanker echt wat voor jou. Verspreid over 6 maanden krijg je:

  • 7 1-op-1 coachingsessies van 45 tot 60 minuten, waarin we samen gedurende een half jaar aan de slag gaan met jouw herstel. Zodat jij weer de vrouw wordt die jij wilt zijn en weer volop kunt genieten van jouw leven. Je hoeft het niet allemaal in je eentje te doen, ik sta voor je klaar.
  • Video’s met aanvullende informatie en opdrachten om vol vertrouwen je traject te doorlopen.
  • Meditaties ter ondersteuning en verdieping van je persoonlijke proces.

Ik sta er weer!

Door de sessies met Nienke sta ik er weer. Ik kreeg weer zin in het leven.
Nienke heeft een hele prettige manier van werken. Er is ruimte voor een traan én een lach.

Ilse – borstkanker

Aan het einde van het traject ga jij naar huis met:

Heb jij samen met jouw kinderen weer lol aan de ontbijttafel.
Zie jij weer die aantrekkelijke vrouw in de spiegel, en als je terugdenkt aan de vrijpartij van vanochtend zie je de sprankeling in je ogen.
Weet jij daadkrachtig keuzes te maken op basis van wat er echt voor jou toe doet
Haal jij weer voldoening uit je werk
Kan je het leven niet alleen weer aan, maar geniet je er ook nog eens van!
Heb je vertrouwen in je lijf en in de toekomst!

Jouw investering

Jouw investering is – als je nu start – nog slechts 497 euro. LET OP: dit is een speciale pilot prijs. Deze prijs zal dus in de nabije toekomst fors omhoog gaan. Indien gewenst kun je in twee termijnen betalen van 250 euro.

F.A.Q.

 • Indien nodig kan het programma tot 6 maanden opgerekt worden.
 • Of je nou wel of geen partner hebt, na je herstel van kanker heb je hoogstwaarschijnlijk moeite met hoe je lijf er nu uitziet en hoe het voelt. En je wilt dolgraag weer gewoon in je lijf passen en er oké mee zijn hoe het eruitziet, toch? Dus ja: ook als je single bent, is dit programma 100x voor jou!'

Wel of geen kinderen, waarschijnlijk herken je je wel in het hebben van een korter lontje en meer moeite hebben met drukte om je heen. En daar kunnen we zeker wat mee in dit programma.

In overleg kunnen de sessies online gepland worden. Een combinatie van online en fysiek sessies is ook een optie.

Bespreek het met zorg draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders